Приеха реда, по който ще се ваксинираме срещу COVID. Ето кой ще е първи

x

Приет е националният план за ваксиниране срещу COVID-19 на Република България

Коментари

 1. 2020.12.05 | 18:06
  Тровят ни с H9875 ,,невро пневмонит" и тежки метали. Изсипват ги със самолети и в болниците също , зо са има ,,заразени " и ковид цирка да върви. Прочистват територията. Ще има война да знаете. В различните държави,,втората вълна ковид " протича поразличен начин" март месец беше само загрявка . Истинският цирк тепърва започва. Ваксините са измама , чрез тях ще наложат ограничения, без да сте ваксинирани няма са можете никъде са ходите и нищо да правите. Лятото докато бяхте по почивки гласуваха тихомълком тези наредби.
  1. 2020.12.06 | 15:04
   така е
 2. 2020.12.06 | 02:33
  Хубаво е ако има истински ваксини който предпазват от заразяване. Но след като властите са съучастници в заразяването на въсдуха, почвата и водата, дали изобщо е редно да се купуват ваксини. Не могат да регулират водата в язовирите; или са празни и не стига водата, или преливат и стават наводнения и хората живеят в страх. Клошари и бездомни кучета разнасят боклука от контейнерите. След това вятъра разнася найлоновите торбички по дърветата и ги прави като коледни елхи. Кучетата усраха парковете и тротоарите. След като разнасят зарази трябва да бъдат убивани както всички други незаразени домашни животни.Така няма да разнасят зарази. За да не се пренасят мръсни прахови частици трябва да се изградят стотици транспортни надлези на няколко нива по кръстовищата. За тези неща не взимат мерки защото няма кмисионни и не става далавера. Тогава защо харчат пари за ваксини като Борисов беше обещал че до нова година ще има българска ваксина. Ваксина няма но за далавера не се говори. Бяха изпратили български лекарства за проба в Германия и САЩ. Но изведнъж те създадоха обща ваксина а за българската нищо не се говори. Защо не я пробваха ваксината в България ами я подариха срещу комисионни. За нищо не може да се вярва на Борисов.
 3. 2020.12.05 | 18:09
  Защо са ви ваксини срещу болест дето я няма ? тровят ни ! торий, азотен диоксид , тежки метали по въздух и препарати в болниците!
 1. 1

Напиши коментар

Последни видеа