И в събота на път: Борисов посети завод за военни коли

x

Премиерът Бойко Борисов използва съботното утро, за да се запознае с модернизацията на пехотата ни. Той отново се включи на живо във фейсбук. 

Коментари

 1. 2020.11.23 | 05:43
  пак ли тоа
 2. 2020.11.21 | 22:47
  Дано поръчките който им ги дават от чужбина, да са заради качествена работа а не само заради пандемията и заради суровините. Само така ще се съживи икономиката ни.
 3. 2020.11.21 | 22:40
  Политиците търябва да спрат да крадат и да ппомагат на фирми които произвеждат продукция на световно ниво. Например завода за производство на кораби който щюе произведе и за армията ни кораби. Има фирма която сглобява велисопеди на световно ниво. Трябва да се възстановят заводите където произвеждаха автобуси, мотори балкан, завод за електроника и мотокари. Може да се произвеждат електробуси на световно ниво, да се правят мотори по лиценз Харлей Девисон. Електроника и мотокари може да правиме на световно ниво. Независимо че японците купуваха мотокарите ни заради суровините. Може да произвеждаме пожарни за трудно проходими местности, както и джипове Хамър. Може да произвездаме по лиценз самолети пожарни, както и селслкостопснски самолети.
 4. 2020.11.21 | 20:16
  Държавата трябва да помага на тази фирма за да бъде водеща в света. Освен това има производство на супер автомобими от един русенец и на него държавата трябва да му помага, както и на много други стратегически фирми. Дори тези фирми трябва да се разширяват и да се модернизират в големи модерни заводи.
 5. 2020.11.21 | 20:12
  триете коментарите ни,защото хората и мненията им са без значение ли?Само трябва да гледаме простака всеки ден,как се прави на значим и важен ,а ние не струваме пет пари и ще мрем,ЗАЩОТО ГЕРБ НЕ НАПРАВИ ЕДНА РЕФОРМА,защото са за съд ние ще мълчим.Няма да стане.Да си ходят стига са ни крали.!!!!
 1. 1

Напиши коментар

Последни видеа