Борисов: България е държава за пример в борбата с контрабандата

  • 21 ноември 2019 11:04

  • 1214
  • 1
©

От Северна Македония обявиха, че ЕС и НАТО са приоритет и настоях това да бъде декларативно, защото за да може една страна да върви уверено към ЕС и НАТО, всички основни системни партии трябва да са го декларирали, осмислили и приели и антибългарската реторика трябва да бъде не само забравена, но и да са убедени, че тя не е вярна. Когато някой от вас (от Северна Македония, б.р.) каже, че България е фашистки окупатор, в България това означава, че ние не трябва да ви помагаме по никакъв начин, защото ние не сме били окупатор на никого. Прочитът на историята е такъв, какъвто историците са го казали.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Загреб след срещата му с хърватския премиер Андрей Пленкович

Коментари 1

Добави коментар
Ерни

2019.11.21 | 15:06

1

Браво за Туск. Страхотно. И аз помня, как поздрави в началото на председателството Българите на български. Колко ценно е всичко сега. Туск заедно с нашия Евро комисар и Кристалина Георгивеа на банката, може да се постигне много. Браво генерале. Единствения политик в БГ, който одържа, червената сган и не я пуска да помиреше власт. Тази сган само мени цвета си вече. То псевдодесни то леви, то бенбени.....ГЕРБ е първа политическа сила. Е, кво стана в Турция, Доган загуби всички големи градове. Орбан загуби Будапеща...А тука, Бойко дере на ред. Ред Бсп, ред Костадинов, ред Манолпва.

Добави коментар