Свиленски: Асфалт не се яде, но се краде

  • 27 август 2019 15:09

  • 1419
  • 2
©

Асфалт не се яде, но се краде. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски по време на пресконференция

Коментари 2

Добави коментар

2019.08.28 | 11:41

2

Около 30 години тЕче преходът планиран от БКП и осъществен от организираната Престъпна Група: СДС, ДПС и БСП. Вие ръководихте процеса. Колко километра магистрали построихте? Къде? Как възникнаха червените барони, баронеси, приватизаторки и олигарси? Те от никого нищо не откраднаха - така ли? Ти май за умен се мислиш, но сериозно подценяваш интелигентността на хората. Зелена сочна храчка от нас в лицето ти - твоето и на шефовете ти!

шопендар

2019.08.28 | 10:48

1

срещнали се архитект комунист,и негов колега.колегата му го поканил на гости на скромната си вила.комуниста го попитал-как я построи тази вила.домакина посочил комплекс блокове-от всеки блок по малко материал и готово.след време комуниста поканил колегата си в имението си с вила огромна в пост барок.ахнал човека и попитал как я е направил.комуниста гордо посочил с ръка в далечината,виждаш ли оня мост над бакърената,но там е само половината,казал колегата,ами другата половина е тук,казал гордо комуниста.

Добави коментар