Борисов съобщи добра новина за пенсионерите, отговори на Радев и протестиращите

  • 14 ноември 2018 10:43

  • 572
  • 1
©

Ще има коледни добавки за пенсионерите. Средствата ще дойдат от борба с контрабандата, от повишаване на събираемостта, от ръста на икономиката.

Тази новина съобщи премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание. Той коментира и темата за вчерашния мониторингов доклад. "Искам да благодаря на г-н Тимерманс, защото той с такава страст защитаваше България и обясняваше, че ако продължаваме така, мониторинговият доклад ще отпадне. Той каза: "В България отбелязва стабилен напредък в борбата с корупцията и организираната престъпност. Убеден съм, че ако това се запази трайно, механизмът за наблюдение на България може да отпадне до края на мандата на тази еврокомисия". Това ли искат протестите? Да отпадне борбата срещу корупцията и организираната престъпност? Това ли е блатото? Това са думи на социалдемократ номер 1. Г-н Тимерманс е кандидат за председател на ЕК и искам да му благодаря", заяви министър-председателят.

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
w

2018.11.14 | 14:50

1

Не говорите по темите- спиране на проекта БОНУС-МАЛУС, връщане на ГО на 170 лв, минимални обезщетения по ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА застраховка, която не е нито каско, нито живот, а е рекет. Неприемането на данъка на старите авт. Имаме преглед на автомобилите. България на две скорости ще счупи държавата. Всеки ден го виждаме по улиците- бедни и богати. Средна класа почти няма, тя е някъде около 5-10% от населението- в ИТ сектора може би. От 6-8 месеца обикновеният човек усеща голяма инфлация във всичко, което потреблява, почти всеки е с малък кредит които не може да обслужва.

Добави коментар