Хилари Клинтън зарязва Барак Обама

  • 09 ноември 2012 10:08

  • 1211
  • 0
Хилари Клинтън зарязва Барак Обама
© с

Големи промени ще се случат в екипа на американския президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Те започват с Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26. Държавният секретар на САЩ се оттегля от политиката и възнамерява да се посвети на писане.

Говорител на държавния департамент потвърди намерението на Клинтън да се оттегли от поста си. Тя възнамерява, преди да ти тръгне, да предаде знанията си на своя наследник на поста, като за най-вероятни такива медиите в Щатите определят сенатора-демократ Джон Кери, посланика в ООН Сюзан Райс и съветника по национална сигурност Том Донилън. Някои анализатори обаче очакват изненади.

В медийното пространство името на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 се спряга да потенциален кандидат на демократите за президент на изборите през 2016 година. Засега обаче тя възнамерява да се отдаде на личния си живот, на почивка и писане.

Последвайте канала на

1211 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини