Русия: Възприемаме позитивно преизбирането на Барак Обама

  • 07 ноември 2012 11:23

  • 639
  • 0
Русия: Възприемаме позитивно преизбирането на Барак Обама
©

Русия разглежда като положителен сигнал преизбирането на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, предаде РИА Новости.

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 изпрати поздравителен адрес до своя американски колега. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков посочи пред журналисти, че текстът на адреса не може да бъде обнародван, докато писмото не бъде получено във Вашингтон. Песков посочи, че Путин ще се обади лично на Обама, за да му честити победата.

Премиерът на Русия Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега също коментира втория мандат на американския президент. "Много се радвам, че президент е Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, а не човек, който обяви страната ни за враг номер едно", каза ръководителят на Москва, като намекна за външнополитически възгледи на Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на

Последвайте канала на

Валери Зайцев
639 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини