Футболисти предсказаха победа на Мит Ромни

  • 05 ноември 2012 15:02

  • 1021
  • 0
Футболисти предсказаха победа на Мит Ромни
©

Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на ще е следващият президент на САЩ, пише Ню Йорк дейли нюз.

Таблоидът се позовава на изхода на мача между отборите по американски футбол Каролина пантерс и Вашингтон редскинс, загубен от столичния отбор. От 1937 г., откакто Червенокожите се преместват във Вашингтон от Бостън, резултатът от домакинството на мача преди изборите за президент предсказва изхода от вота. Досега отборът от столицата на САЩ девет пъти е побеждавал на свой терен в навечерието на избори. Резултатите то изборите след победата винаги са били последвани от преизбиране на президент. Вашингтон редскинс също толкова пъти е губил домакински мачове. Осем пъти управляващата тогава партия е падала от власт, посочва изданието.

По този начин до вчера щабът на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият не би трябвало да се притеснява от изхода на борбата утре. Но Пантерите гостуваха на Червенокожите и победиха с 21 на 13. Към края на мача Ромни явно е купил шампанско, за да полее победата. Предсказанията от мачовете на Редскинс са се сбъдвали в 94,8% от случаите, пояснява вестникът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1021 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини