Обама и Ромни гонят гласовете на латиноамериканците

  • 03 октомври 2012 21:18

  • 542
  • 0
Обама и Ромни гонят гласовете на латиноамериканците
©

Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на се готвят да се срещнат на първия си дебат в Денвър. Освен върху него, двамата са силно фокусирани върху силата на латоноамериканските гласоподаватели.

Според вестник "Лос Анжелис таймс", точно латино избирателите ще определят изхода от изборите в Колорадо, Невада и Флорида.

Показаното през седмицата от двамата кандидати за президентския пост подчертава две неща: Обама не може да направи достатъчно, за да гарантира, че латиноамериканците ще упражнят правото си на вот, а Ромни се бори да намали колебаещата се преднина на кандидата на демократите сред тях, пише изданието.

В рамките на няколко часа Обама оповести, че ще посети дома на известен борец за граждански права от мексикански произход на церемония следващата седмица за обявяването му за национален паметник, а Ромни заяви, че ще уважи заповедта на Обама за спиране депортирането на стотици хиляди млади незаконни имигранти.

Последвайте канала на

542 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини