Обама и Ромни с първи дебат

  • 03 октомври 2012 06:16

  • 554
  • 0
Обама и Ромни с първи дебат
©

Днес ще се състои първият дебат между кандидатите за президент на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на.

Дебатът ще се проведе в Денвър, Вероятно в него ще доминират теми от сферата на икономиката, която е особено значима за американските избиратели.

Върху въпроси, свързани с икономиката, е базирано и проучването на Си Ен Ен.

Обама и претендентът за Белия дом Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на са с изравнени шансове. Това показва проучването, направено в понеделник, 1 октомври.

От потенциалните избиратели 50% са заявили, че ако изборите се провеждат в момента на допитването, биха подкрепили Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, а 47% биха гласували за бившия губернатор на Масачусетс Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на.

В анализа на данните се посочва, че разликата от 3% е в рамките на статистическата грешка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
554 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини