Обама и Ромни се готвят за първия си тв дебат

  • 01 октомври 2012 17:39

  • 524
  • 0
Обама и Ромни се готвят за първия си тв дебат
©

Президентската надпревара в САЩ е затихнала днес, тъй като кандидатите Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на се подготвят за първия си тв дебат в сряда, съобщава АП.

Президентът демократ Обама се е усамотил със съветниците си в пустинен курорт в Невада, а съперникът му от Републиканската партия се упражнява в Масачузетс, преди да се отправи към Колорадо, където ще се проведе първия дебат. Сондажите показват, че Ромни изостава зад Обама в повечето от тези девет щата, чиито жители не гласуват твърдо за демократи или републиканци. Предвидените през този месец три дебата ще бъдат най-добрият и последен шанс за Ромни да убеди обществеността да подкрепи вижданията му за измъкване на страната от икономическата й слабост.

Първият ще е посветен на вътрешни теми като икономиката, която остава най-голямата грижа за избирателите. Екипът на Ромни не крие, че бившият губернатор на Масачузетс се упражнява усилено от няколко седмици, посочва АП. Помощниците на Обама предпочитат да запазят мълчание по въпроса кога и как президентът се подготвя, допълва агенцията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
524 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини