Внукът на Джими Картър раздухал скандала с Мит Ромни

  • 19 септември 2012 10:28

  • 829
  • 0
Внукът на Джими Картър раздухал скандала с Мит Ромни
© Getty Images/Guliver

Внукът на бившия президент на САЩ Джими Картър убедил източника, който направил със скрита камера компрометиращия видеозапис с републиканския президентски кандидат Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на, да го предостави на медиите, предаде Асошиейтед прес.

На записа се вижда как на предизборна проява на 17 май в Бока Рейтън във Флорида пред богати дарители Ромни се подиграва с привържениците на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият - почти половината от американските избиратели, описвайки ги като хрантутници на държавата. Джеймс Картър Четвърти разказал за АП, че доста се заинтригувал, след като преди време изгледал кратък мистериозен видеоклип, в който Ромни говори за условията в китайски фабрики. Той проследил източника чрез Туитър през август и го убедил да предаде заснетите кадри на журналист от независимото списание "Мадър Джоунс".

"Модър Джоунс" разпространи видеото в понеделник. В него Ромни се жалва, че 47 процента от американците, които ще гласуват за Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, живеят на гърба на държавата и смятат, че правителството носи отговорността да се грижи за тях. На същата среща Ромни казва на донорите, че палестинците не се интересуват от мир с Израел и че се стремят единствено към унищожаване на Израел. Клипът с това изявление бе разпространен вчера от "Мадър Джоунс". Републиканският кандидат за президент не оспори автентичността на заснетия видеоматериал и не оспори казаното от него; само призна, че не се е изразил "елегантно".

Последвайте канала на

БТА
829 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини