Мит Ромни: Няма да подкрепя мирния процес между Израел и Палестина

  • 18 септември 2012 21:06

  • 890
  • 0
Мит Ромни: Няма да подкрепя мирния процес между Израел и Палестина
©

Републиканският кандидат за президент Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на е заявил, че ако влезе в Белия дом няма да подкрепи мирния процес в Близкия изток, съобщава АП.

Това показва видеозапис, направен със скрита камера на частно събитие за събиране на средства, качен днес на уебсайта на независимото списание "Мадър Джоунс" . Това е поредно скандално изказване на Ромни. Списанието разпространи вчера друг клип от същото събитие, в който Ромни описва привържениците на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият - почти половината от американските избиратели, като тунеядци, които живеят от правителствени подаяния и смятат, че са жертви. По- рано днес излезе наяве и друга скандална идея на бившия губернатор на Масачузетс, според която, ако той бил от Иран щял да взриви Чикаго.

В новия клип Ромни казал в отговор на въпрос, че палестинците желаят "унищожаването и изчезването на Израел" и че перспективите за постигане на мир в Близкия изток на основата на решението за две държави са бледи. Той също така се обявил против оказването на какъвто и да е натиск върху Израел да се откаже от оспорвани територии. Републиканският кандидат окачествил схващанията на съперника си, президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, в областта на външната политика, като "изключително наивни". По думите на Ромни, Обама си мислел,че "може да седне с хора като Путин, Чавес и Махмуд Ахмадинеджад" и със своя "магнетизъм, чар и убедителност" да ги накара "да престанат да правят лоши неща".

Последвайте канала на

БТА
890 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини