Тръмп ще участва в подкаста на популярния американски водещ Джо Роугън

  • 23 октомври 2024 07:01

  • 364
  • 2
Тръмп ще участва в подкаста на популярния американски водещ Джо Роугън
© gettyimages

Кандидатът на Републиканската партия за президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в петък ще даде интервю за популярния водещ на подкаст Джо Роугън, който се радва на десетки милиони слушатели, предаде Ройтерс, позовавайки се на изявление на екипа на кандидат-президента. Тръмп ще пътува до Остин, щата Тексас, където се намира студиото на Роугън.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 191

През август Тръмп разкритикува Роугън в платформата си "Трут Соушъл" (Truth Social), след като известният водещ похвали тогавашния независим кандидат Робърт Кенеди-младши, който малко след това се оттегли от предизборната надпревара и заяви подкрепата си за бившия президент. 

Опонентът на Тръмп на президентските изборите на 5 ноември, кандидатът на Демократическата партия за президент Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти., също обмисля да даде интервю в подкаста на Джо Роугън, за да се опита да получи по-широка подкрепа от мъжете гласоподаватели, пише БТА.

Байдън заяви, че световните лидери се страхуват от Тръмп

Аудио стрийминг платформата "Спотифай" (Spotify) заяви през март, че подкастът "The Joe Rogan Experienc" има 14,5 милиона последователи. Това е почти три пъти повече от втората по популярност програма в платформата. Освен това Роугън има над 19 милиона последователи в "Инстаграм" и 17 милиона в "ЮТюб" (YouTube).

Проучване на "ЮГав" (YouGov) от миналата година установи, че 81 процента от слушателите на подкаста на Роугън са мъже, а 56 на сто от тях са на възраст под 35 години - демографска група, която е склонна да подкрепи Тръмп пред Харис, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
364 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.10.23 | 07:44

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
баба гицка

2024.10.23 | 07:24

1
Ако духам редовно на АХМЕД МУСА, дали американския ОКУПАТОР сащ, ще ми върне Македония и западните покрайнини?

Добави коментар

Водещи новини