"Сикрет сървис": Заподозреният в опита за покушение срещу Тръмп не е произвел изстрел

  • 17 септември 2024 07:21

  • 597
  • 2
"Сикрет сървис": Заподозреният в опита за покушение срещу Тръмп не е произвел изстрел
© Getty Images архив

Заподозреният за предполагаемия опит за убийство на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския не е произвел изстрел. Това обявиха от „Сикрет сървис”.

След като бил забелязан от охранител на бившия президент, въоръженият избягал.

Разследването установило, че заподозреният е прекарал близо 12 часа в района на голф клуба на Тръмп, преди да бъде забелязан от „Сикрет сървис”.

На този фон предизборната кампания за президент на Съединените щати сериозно се изостря. В пост в платформата Х, нейният собственик Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, споменава, че досега не е имало опити за убийство срещу Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти., пише Нова телевизия.

След като постът е бил изтрит, Мъск намекнал, че просто е искал да се пошегува. Подобно изказване направи и кандидатът за вицепрезидент на републиканците - Джей Ди Ванс.

Изстрели проехтяха в близост до Тръмп, той е в безопасност

„Знаете ли, голямата разлика между консерваторите и либералите е, че през последните няколко месеца никой не се е опитал да убие Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти.. А двама души са се опитали да убият Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския през последните няколко месеца. Бих казал, че това е доста силно доказателство, че левите трябва да смекчат риториката и да престанат с тези глупости. Някой ще пострада от нея и тя ще унищожи тази страна”, коментира Джей Ди Ванс.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
597 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Путинист гей

2024.09.17 | 08:56

2
Зеленски е виновен, той се опитва да убие нашия приятел бай Дончо Тръмповски

2024.09.17 | 08:17

1
На Тръм главата му не е на ред. той плаща за тези сцени иска да се докопа до власт.

Добави коментар

Водещи новини