Тръмп е обещал да подкрепи Украйна, разкри Зеленски

  • 14 септември 2024 11:49

  • 709
  • 10
Тръмп е обещал да подкрепи Украйна, разкри Зеленски
© Gettyimages (архив)

Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога обясни в интервю за американската телевизия Си Ен Ен защо възнамерява да сподели своя план за постигане на мир в Украйна на висши американски политици и разкри подробности от телефонен разговор с бившия президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския отпреди два месеца, предаде БТА, цитирайки Укринформ.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14599

"Аз съм готов да споделя плана) с президента Джо Байдън", каза украинският лидер. "В такъв случай, разбира се, мисля, че ще бъде честно и правилно да го споделя с двамата кандидати за президент - Камала Харис и Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския", заяви още Зеленски.

Тъй като много неща зависят от решенията на Конгреса на САЩ, "победният план" би трябвало да бъде представен и на Конгреса, посочи украинският  държавен глава. "След тези стъпки ние сме готови да го споделим с народа", добави президентът.

Той каза, че няма представа какво има предвид Тръмп, когато заявява готовност да сложи край на войната до дни - даже преди да е встъпил в длъжност, ако бъде избран за президент. Изборите в САЩ са на 5 ноември. 

Зеленски: Руските контраатаки в Курска област са неуспешни

"Сега не мога да разбера това, защото не знам какво точно има той предвид и какво означава то. Предизборните послания са си предизборни послания, понякога те не са много реални", отбеляза Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Понякога подобни послания "изнервят", каза той, но допълни, че по време на телефонен разговор с Тръмп преди два месеца кандидатът за президент на САЩ е обещал да подкрепи Украйна.

"Той каза, че иска много да помогне и ние имахме един много хубав разговор. Той разбира колко ни е трудно да оцелеем във войната и ще направи всичко, за да направи Украйна по-силна", заяви Зелевнски. "Ето защо искам да му споделя този план, за да чуя неговото мнение", заключи президентът на Украйна.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
709 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Тото

2024.09.14 | 13:49

9
Влади ще ви оправи!!!
трепане на укросвинята

2024.09.14 | 14:02

10
УДРИИИИИИ с ЛОПАТАТА

2024.09.14 | 13:11

8
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy
dom

2024.09.14 | 13:01

7
ne tramp prosiak i masaite ot afrika da te podkrepiat ti shans bokluk s u rusia niamash

2024.09.14 | 12:45

5
РУССКИЕ ИДУТ! БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ПОМАГАМЕ НА БРАТЯТА СИ РУСИ! РУССКИЕ СЛОВЕНЕ ВПЕРЁД! РУСИЯ ЖИВОТ! РУСИЯ ЛЮБОВ! РУСИЯ МИР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.14 | 12:50

6
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ха,ха,ха

2024.09.14 | 12:44

4
КАТИЛА, ЗАЩО В БИОГРАФИЯТА ТИ ПИШЕ ЧЕ СТРАДАШ от ШИЗОФРЕНИЯ? ИСТИНА ЛИ Е ТОВА ?.............. ХАХАХАХАХАХА..............
Зеленски..йх

2024.09.14 | 12:35

3
зеленски получи разкритие?

2024.09.14 | 11:55

2
Бегай въшко, изтече мандата.

2024.09.14 | 11:54

1
Подкрепя я като част от Русия.

Добави коментар

Водещи новини