Джил Байдън отправи призив за гласуване по време на седмицата на модата в Ню Йорк

  • 06 септември 2024 20:34

  • 203
  • 4
Джил Байдън отправи призив за гласуване по време на седмицата на модата в Ню Йорк
© Getty images (архив)

Седмицата на модата в Ню Йорк се откри с призив за гласуване на предстоящите избори през ноември, отправен от американската първа дама Джил Байдън, предаде АФП, цитира от БТА.

Призивът беше отправен по време на проява, организирана от Синдиката на американската модна индустрия. Проявата беше под формата на поход. По време на него първата дама заяви:  Знам, че вие сте загрижени за свободата да накарате гласът ви да се чува, да бъдете това, което сте, да обичате онзи, когото обичате. Знам, че се загрижени за вашата свобода да творите. Тези свободи са заплашени от решенията на правосъдието, на забраната на книги, на апатичното вдигане на рамене, когато хората забравят силата на вота.

На проявата присъстваха около 1000 души от модната индустрия.

"Не забравяйте, че следващият президент, вашият следващ президент ще назначава вероятно нови съдии във Върховния съд, вашите бъдещи сенатори ще ги утвърдят и нашите деца и нашите внуци ще трябва да живеят с последствията от тези решения", допълни съпругата на Джо Баойдън.


По време на проявата Джил Байдън благодари и на главата редактор на сп. "Вог" Ана Уинтур, която организира събиране на средства за кандидатите на Демократическата партия за американските президентски избори.

Същевременно ръководителите на над 90 компании, както и бивши изпълнителни директори на "Пепси", "Форд" и "Уху", подкрепиха вицепрезидента на САЩ Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. в надпреварата за президентския пост. Подкрепата беше изразена в писмо, публикувано днес.

Отделно от това повече от 100 настоящи и пенсионирани юристи служители на правоприлагащите органи също подкрепиха Харис в надпреварата ѝ срещу републиканския кандидат за президент, бившия държавен глава Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.  Те се позовават на опита  на Харис като прокурор и ангажимента й да ограничи насилието с огнестрелни оръжия.

Ръководителите на компаниите, сред които са ръководителите на водещите спортни и инвестиционни компании, заявиха пък, че са уверени, че демократката ще продължи да насърчава икономиката и ще запази американската демокрация.

Откъде са милионите на Камала Харис?

 

Последвайте канала на

203 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.09.06 | 23:05

4
Путин изглежда по-нормален от тия изроди.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.06 | 20:44

1
БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ САЩ ТЕРИТОРИЯ с 5 ВОЕННИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ. СМЪРТ ЗА ОКУПАТОРА !!!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.06 | 21:06

3
Българите са най бързо умиращата нация според цру, от 35 години американско РОБСТВО!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.06 | 20:54

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини