Анджелина Джоли предложи примирие на Брад Бит

  • 23 август 2024 12:37

  • 4536
  • 4
Анджелина Джоли предложи примирие на Брад Бит
© gettyimages

Холивудската актриса Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е готова да се помири с бившия си съпруг Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, съобщава In Touch.

Според източник на медията актрисата иска да завърши бракоразводния процес и постоянно споделя с бившия си съпруг новини за състоянието на сина им Пакс, който претърпя катастрофа. Изданието уточнява, че Джоли оценява загрижеността на Пит за наследника им.

„Този ​​път изглежда се успокоиха и спряха цялата игра на обвинения. Хората около тях смятат, че най-накрая двамата ще могат да седнат и да поговорят. Анджелина е благодарна и изглежда по-отворена да сключи мир с него, но е тъжно, че единствената надежда за мир между тях двамата дойде от нещо толкова трагично“, казва източникът.

Анджелина Джоли наела убиец, за да планира собствената ѝ смърт

По-рано беше съобщено, че Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в не е загубил надежда за помирение с децата си. Актьорът е бил разстроен от решението на 18-годишната Шайло да се откаже от фамилното си име, но той уважава нейното решение.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4536 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Веф

2024.08.23 | 14:45

4
Обърках се!Не коментираме ли Хамериканската,Джулка?Тя кого мина към Копейки?
Йокин

2024.08.23 | 14:41

3
Тез ли са СВЕТА,ВОДА НЕНАПИТА!!!?ПОСЛЕ ДА НЯМА,КВИ ПАК СИ ИЗБРАХМЕ!!!

2024.08.23 | 14:22

2
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex

2024.08.23 | 12:43

1
На изборите ВСИЧКИ за ВЪЗРАЖДАНЕ ! СТИГА ЛГБТ , джендъри , извратеняци , евроатлантици крадци мошеници бандити корупционери престъпници са ни управлявали и грабили ! СТИГА !

Добави коментар

Водещи новини