Камала Харис призова за борба с тиранията, Тръмп я коментира в реално време

  • 23 август 2024 12:02

  • 191
  • 1
Камала Харис призова за борба с тиранията, Тръмп я коментира в реално време
© Getty Images

Вицепрезидентът Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. официално прие номинацията на своята Демократическа партия за президент с въодушевяващ призив за борба с тиранията по света, предаде Ройтерс.

"В продължителната борба между демокрацията и тиранията, аз знам къде съм и знам къде е мястото на Съединените щати", каза 59-годишната Харис, обвинявайки Тръмп, че се подчинява на диктатори.

Тя описа изборите на 5 ноември като "ценна, мимолетна възможност да преодолеем горчивината, цинизма и миналите битки на разделението. Това е възможност да се начертае нов път напред".

Камала Харис обяви приоритетите, които ще изпълни като президент

Харис многократно подчерта разликите между нея и Тръмп. "Само си представете Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския без ограничители", каза тя.

Тръмп, който обеща да отговори в реално време на речта на Харис, публикува поредица от съобщения в социалната си мрежа "Трут соушъл", докато Харис още говореше, включително, че: "Тя е равнозначна на некомпетентност и слабост"; "Присмиват се на страната ни  по целия свят!" и "Тя никога няма да бъде уважавана от тираните на света!", отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
191 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.23 | 12:29

1
На изборите ВСИЧКИ за ВЪЗРАЖДАНЕ ! СТИГА ЛГБТ , джендъри , извратеняци , евроатлантици крадци мошеници бандити корупционери престъпници са ни управлявали и грабили ! СТИГА !

Добави коментар

Водещи новини