Предизборният щаб на Доналд Тръмп: Кандидатът на Камала Харис за вицепрезидент е опасен левичар

  • 06 август 2024 18:54

  • 885
  • 2
Предизборният щаб на Доналд Тръмп: Кандидатът на Камала Харис за вицепрезидент е опасен левичар
© Getty images (архив)

Предизборният щаб на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия и бивш американски президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския окачестви днес кандидата за вицепрезидент на Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. като "опасен левичар", предаде АФП, цитирана от БТА.

Предизборният щаб на Тръмп направи това изявление малко след като няколко медии съобщиха, че губернаторът на щата Минесота Тим Уолц е избран от кандидата за президент на САЩ от Демократическата партия Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. за кандидат за вицепрезидент.

Край на чакането: Камала Харис избра кандидата си за вицепрезидент

"Подобно на Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти., Тим Уолц е опасен ляв екстремист. Мечтата на Харис и Уолц" да трансформират САЩ по модела на Калифорния е "кошмар за всеки американец", заяви Карълайн Лийвит, говорителка на предизборния щаб на Тръмп.

Американските президентски избори ще бъдат произведени на 5 ноември.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
885 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.08.06 | 21:12

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
ИБАНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД КАТИЛА

2024.08.06 | 19:05

1
ПСИХО ЛАЙНЯРА МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ДУХАЛ НА МИЛИЦИОНЕРИ , ЗАЩОТО Е 49 ГОДИШЕН РАЗПРАН БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ГЕЙ. РОДЕН В ПЛЕВЕН, ПРЕЗ 1975 ГОДИНА .

Добави коментар

Водещи новини