Купър не иска да е вицепрезидент на Камала Харис на предстоящите избори

  • 30 юли 2024 06:26

  • 1452
  • 3
Купър не иска да е вицепрезидент на Камала Харис на предстоящите избори
© gettyimages

Губернаторът на Северна Каролина Рой Купър обяви в X, че оттегля кандидатурата си за вицепрезидент на САЩ на Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. за предстоящите през ноември избори.

"Силно подкрепям кампанията на вицепрезидента Харис за президент. Знам, че тя ще спечели и за мен беше чест да бъда разгледан за неин вицепрезидент.

Просто това не беше подходящият момент за Северна Каролина и за мен да участвам потенциално в националния кандидатски списък", написа Купър.

Купър беше един от около половин дузина политици, които бяха проверявани от екипа на Харис като потенциален кандидат за поста на вицепрезидент.

Подкрепата на Камала Харис за сигурността на Израел е "желязна"

Не стана ясно веднага какво е мотивирало Купър да се откаже от кандидатурата, но CNN съобщи, че възрастта на Купър може да е била възприета от някои демократи като противоречаща на стремежа на Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. за по-млада листа.

На 67 години той беше най-възрастният кандидат, който се разглеждаше.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1452 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.30 | 08:26

3
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
Камилата го закъса :)

2024.07.30 | 07:19

2
Взеха е на подбив, знаели, че ще спечели :)
Ха, ха, ха

2024.07.30 | 06:40

1
Никой не иска циганин за ортак. Само ибания форумен ПЛЪХ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО духа на циганите!

Добави коментар

Водещи новини