Полицията задържа пропалестински протестиращи на Капитолия ден преди Нетаняху да държи реч в американския Конгрес

  • 24 юли 2024 06:05

  • 362
  • 2
Полицията задържа пропалестински протестиращи на Капитолия ден преди Нетаняху да държи реч в американския Конгрес
© gettyimages

Полицията задържа пропалестински протестиращи на Капитолия ден преди израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и да държи реч в американския Конгрес, предаде ДПА.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2330

Протестиращите бяха задържани в сграда, която е част от комплекса на Капитолия.

Полицията поясни, че демонстрантите незаконно са проникнали във въпросната сграда, в която не е разрешено да се провеждат протестни акции.

На демонстрантите е било казано да прекратят протестната проява, но те не са се подчинили, което е довело до принудителното им извеждане от сградата.

Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и ще държи днес реч на съвместно заседание на двете камари на Конгреса, което в американската политическа традиция е рядка чест за чуждестранен лидер, пише БТА.

Нетаняху: Скоро може да бъде постигнато споразумение за заложниците в Газа

Израелският лидер пристига във Вашингтон в момент, в който американската столица е обхваната от политически вълнения във връзка с решението на президента демократ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в да се оттегли от предизборната надпревара за президентските избори в САЩ тази година.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
362 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Radka

2024.07.24 | 10:23

2
Sram i pozor ubiec na. Deca da se dopusne Haga

2024.07.24 | 08:34

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини