Заря за Деня на независимостта рани няколко души в щата Юта

  • 05 юли 2024 13:54

  • 174
  • 1
Заря за Деня на независимостта рани няколко души в щата Юта
© Freepik

Няколко души от публиката на стадион за американски футбол в щата Юта бяха ранени от "заблудени" фойерверки при заря по случай вчерашния Ден на независимостта на САЩ - 4 юли, предаде Асошейтед прес, като се позова на местната полиция.

Инцидентът е станал по време на церемонията по откриването на празненствата на стадиона за американски футбол "Лавел Едуардс" на Университета Бригам Йънг в град Прово, Юта, съобщи телевизионният канал Кей Ю Ти Ви, цитиран от АП и БТА.

Точният брой на пострадалите и степента на нараняванията им за момента не е ясен, уточнява говорителката на полицейското управление на град Прово Джана-Лий Холанд.

9-годишно дете е пострадало от фойерверк в Бургас

Във видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, се вижда как "заблудени" фойерверки се отклоняват от общия залп, изстрелян в небето, и падат сред зрителите на трибуните на стадиона. След като преустанови за кратко празничните прояви, полицейският участък в района на университета разреши на организаторите да продължат с шоуто, в което участие взе и една от най-популярните американски момчешки поп групи - "Джонас Брадърс".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
174 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.05 | 14:48

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини