Камала Харис опроверга твърденията, че ще смени Джо Байдън в надпреварата за Белия дом

  • 04 юли 2024 09:25

  • 269
  • 1
Камала Харис опроверга твърденията, че ще смени Джо Байдън в надпреварата за Белия дом
© Getty Images архив

Американският президент остава в надпреварата за Белия дом. Вицепрезидентът Камала Харис опроверга медийни публикации, че тя ще смени Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в на изборите.

Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер заяви, че Байдън няма "никакво намерение да се оттегли". След призиви на конгресмени-демократи Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в да оттегли кандидатурата си, губернатори от Демократическата партия посетиха президента в Белия дом, за да изразят подкрепата си към него.

Според социологическите проучвания, след дебата с Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, подкрепата за Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в е паднала. Изследване, направено по поръчка на "Ню Йорк таймс" показва, че за Тръмп биха гласували 49 процента от избирателите, а за Байдън - 43.

Един от най-големите дарители на демократите призова Джо Байдън да се откаже от състезанието за Белия дом

"Президентът продължава напред, продължава напред с кампанията си... Това е фокусът му - как да продължи да върши тази работа. Всичко останало, което чуваме или което се съобщава, е абсолютно невярно", подчерта Карин Жан-Пиер, говорител на Белия дом.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
269 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
AtilaFox

2024.07.04 | 09:48

1
❤️Здравейте) Казвам се Мирослав Блажев, на 48 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки с други мъже) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN

Добави коментар

Водещи новини