Мъск: Лошото представяне на Байдън сплоти американците

  • 01 юли 2024 14:16

  • 1095
  • 0
Мъск: Лошото представяне на Байдън сплоти американците
© Getty Images, архив

Предприемачът Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, обяви, че лошото представяне на президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в телевизионния дебат с бившия американски държавен глава Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е сплотило американците.

"Съгласен съм, за първи път от много време виждам и републиканци, и демократи да са съгласни за нещо“, написа той в X. Милиардерът коментира публикация от потребител на платформата, който отбеляза, че "да гледаш как президентът деградира“ по време на дебата се чувства като "едно от най-обединяващите неща“.

Журналистът Иво Иванов: Разликите между нас са изкуствени и изострени от сили, които имат интерес от това да ни манипулират

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември. Тръмп вече получи необходимия брой делегатски гласове, за да бъде номиниран за кандидат на републиканците за държавен глава. Байдън, който се кандидатира за втори мандат, си осигури подкрепата на достатъчен брой делегати от Демократическата партия.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1095 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини