Мишел Обама е по-обичана от съпруга си

  • 04 септември 2012 11:21

  • 1853
  • 0
Мишел Обама е по-обичана от съпруга си
©

Първата дама на САЩ Мишел Обама „открива танците” на откриващата се днес в Шарлот, Северна Каролина, конвенция на Демократическата партия, която трябва формално да номинира президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият за кандидат за втори мандат в Белия дом на изборите на 6 ноември.

Последни социологически проучвания на американските медии сочат, че популярността на съпругата на американския президент се движи между 65 и 70 % или с над 20 пункта над тази на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Затова и няма съмнения в положителния ефект, който се очаква да има нейното присъствие над шестте хиляди делегата на демократите, които ще се съберат довечера в Time Warner Cable Arena в Шарлот, за да номинират Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият за кандидат за втори мандат като президент на САЩ.

В една все по-ожесточена надпревара, в която последните проучвания дават президента Обама „рамо до рамо” в намеренията на избирателите с претендента Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на, сблъсъкът на дамите може да се окаже решаващ за окончателните предпочитания на американските граждани, коментират наблюдатели.

Миналата седмица на конвенцията на републиканците, на която Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на беше официално издигнат за кандидат на партията, съпругата му Ан спечели симпатиите на делегатите и помогна за създаването на един по-хуманен образ на милионера-претендент за Белия дом, разказвайки 43-те си години съвместен живот с него.

За разлика от Ан Ромни, Мишел Обама няма нужда да представя съпруга си на демократите. Пред нея обаче стои нелеката задача да представи по един по-земен начин задачите, които изпълнява Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият като президент, да уталожи напрежението, което цари сред избирателите, относно слабите икономически резултати и да ги накарат да гласуват още веднъж доверието си на този, който им обеща промяната през 2008 г.

Сред очакваните гости на церемонията в Шарлот е и кмета на Сан Антонио, щата Тексас, Хулиан Кастро, на когото демократите разчитат, за да укрепят подкрепата за Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият сред малцинствата преди изборите на 6 ноември.

Пред делегатите на демократите, в залата с 73 000 места, ще говори и 42-ия президент на САЩ Бил Клинтън, наричан неслучайно „тежката артилерия” на демократическата партия.

Макар и двата му мандата като президент (1993 - 2001 г.) да бяха помрачени от секс скандал и импийчмънт, след Голямата рецесия от последните години, управлението на Бил Клинтън изглежда на обикновените американци като „златната ера” на средната класа. Скорошно проучване на Си Ен Ен, цитирано от БТВ, показва, че Бил Клинтън се ползва с одобрението на 66 % от американските граждани.

Конвенцията на републиканците, речта на Ан Ромни и масираната финансова подкрепа, която Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на натрупа през последните седмици, му позволиха да достигне Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият в проучванията.

Последвайте канала на

1853 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини