Матю Пери е убит? Задържана е известна жена

  • 21 юни 2024 21:40

  • 47069
  • 4
Матю Пери е убит? Задържана е известна жена
© Gettyimages

В Съединените щати полицията задържа и разпитва известна жена във връзка със смъртта на Матю Пери, съобщава In Touch Weekly.

Според източници на изданието разпитаната звезда била близка приятелка на актьора. Те се запознават, докато се лекуват от наркотична зависимост. Името на знаменитостта все още не е разкрито. Известно е само, че тя стана известна благодарение на първия си брак.

Американските потребители на социалните мрежи предполагат, че става дума за Кортни Лав, която мнозина все още обвиняват за смъртта на бившия ѝ съпруг, музиканта Кърт Кобейн.

Има арестувани за смъртта на Матю Пери

Според полицията заподозреният е бил с Пери по времето, когато му е станало лошо. При обиска са иззети телефонът и лаптопът на жената. Самата тя отрича да е замесена в смъртта на звездата и твърди, че не би навредила на приятеля си с наркотици. „Тя беше в пълен шок и нямаше представа за какво е заповедта за обиск. Жената наела адвокати и няколко пъти се срещала със служители на реда. Заподозреният мълчи за ситуацията, но следователите трябва да са знаели нещо, ако са получили заповед“, казва източник пред In Touch Weekly.

Припомняме, че Матю Пери почина през октомври миналата година на 54-годишна възраст. Тялото му е намерено в джакузи в дома му в Лос Анджелис. Криминалисти са открили в кръвта значителна доза забранено вещество кетамин, което е причинило сърдечен арест. Актьорът дълги години се бореше с наркоманията, но според негови приятели рядко можеше да остане „чист“ за дълго. Матю Пери спечели световна слава с ролята си на Чандлър Бинг в култовия сериал „Приятели“, припомня Телеграф.

По-рано медиите съобщиха, че няколко американски отдела незабавно разследват обстоятелствата около смъртта на актьора. На първо място, следователите се опитват да разберат кой е снабдил Пери с кетамин и защо. В дома му не са открити незаконни вещества. Полицията смята, че „интересно лице“ може умишлено да е дало на Матю смъртоносна доза от лекарството.

В мемоарите си Матю Пери разказва, че по едно време е бил подложен на терапия, използваща синтетична форма на кетамин, която се използва, наред с други неща, за анестезия. В САЩ може да се предписва при остра болка и депресия.

Последвайте канала на

Novini.bg
47069 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.22 | 01:05

4
My Girl My girl, tell me where did you sleep last night? in the pines, in the pines where the sun don't ever shine X|
Абеишш

2024.06.22 | 00:32

3
Абе всички да виновни освен наркомана във Фащ
Иванова

2024.06.22 | 00:21

2
Дрогата не прощава

2024.06.21 | 22:15

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини