САЩ разкритикуваха Нетаняху

  • 21 юни 2024 06:08

  • 589
  • 2
САЩ разкритикуваха Нетаняху
© gettyimages

Съветникът по комуникациите в областта на националната сигурност на Белия дом Джон Кърби разкритикува израелския министър-председател Бенямин Нетаняху за това, че обвинява Вашингтон, че спира обещаните доставки на оръжия за страната му, като настоя, че никоя друга нация "не е направила и няма да продължи да прави повече от САЩ, за да му помогне".

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2264

В изказване пред медиите Кърби отбеляза, че не е наясно какво е накарало Нетаняху да направи подобни коментари, "като се има предвид, че никоя друга страна не прави повече, за да помогне на Израел да се защити от заплахата от страна на Хамас и други заплахи, пред които са изправени в региона".

Израел удари оръжеен склад на "Хизбула"

Освен това Кърби настоя, че Израел няма да бъде засегнат от решението на САЩ да изпрати вместо това доставките на ракети "Пейтриът" и други ракети на Украйна.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
589 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.21 | 10:16

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.21 | 06:25

1
amerika terorist N1

Добави коментар

Водещи новини