Хазяин запали четиричленно семейство, грози го смъртна присъда

  • 20 юни 2024 17:08

  • 4345
  • 1
Хазяин запали четиричленно семейство, грози го смъртна присъда
© Gettyimages

Хазяин застреля четиричленно семейство и след това изгори телата им. Трагичният инцидент се е случил в американския щат Флорида, съобщава "Ню Йорк поуст".

Миналия четвъртък близък на семейството съобщил, че 26-годишната Рейн, 25-годишният Филип и техните деца – 6-годишната Карма и 5-годишният Филип, са изчезнали.

Те живеели в къща под наем, която била собственост на Рори Атууд - приятел на Филип-страши от училище.

Гледат мярката на Борислав Йорданов, убил жестоко хазяина си в Бургас (снимки)

Наемодателят бил пряко заподозрян от разследващите. Рутинна проверка не установила нищо, но в доклада си служител отбелязал, че в голяма камина в градината „тлее огън и дими силно“, предаде БТВ.

В петък в полицията се явил познат на четворния убиец, който съобщил, че Атууд му е признал за извършеното от него жестоко престъпление. Американецът бил арестуван. А в останките от пожара били открити множество човешки кости.

По време на разпита си Рори Атууд все повече се оплитал в противоречия. Първоначално той казал, че не знае къде е семейството, както и че изгонил наемателите заради неплатени плащания.

По-късно няколко пъти променял версията си. 25-годишният твърдял, че е бил нападнат с юмруци. А след това - с ножове. В друго изявление той казал, че е загубил контрол, защото видял Филип да посяга на дъщеря си.

Накрая, Рори Атууд частично признал, че той е изгорил телата на четиримата членове на семейството, но не знае как са загинали децата. Мъжът твърди, че невинен и казва, че не е убил никого.

Прокуратурата подготвя обвинителни актове за четири убийства. Атууд е изправен пред смъртна присъда във Флорида.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4345 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.21 | 00:25

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини