Дъщерите на Тони Бенет съдят брат си за неправилно управление на наследството

  • 14 юни 2024 14:49

  • 291
  • 1
Дъщерите на Тони Бенет съдят брат си за неправилно управление на наследството
© Getty images/Дани Бенет

Двете дъщери на Тони Бенет съдят брат си, като твърдят, че той е управлявал неправилно активите на баща им и не е разкрил част от тях в ролята си на попечител на имуществото на покойния певец, съобщи Асошиейтед прес. 

Искът, подаден в Ню Йорк от Антония и Йохана Бенет, обвинява Д'Андреа "Дани" Бенет, че не е отчел всички приходи от тазгодишната продажба на каталога на баща им и някои права върху снимки на фирмата за разработване на марки "Иконокласт". 

В иска се твърди също, че Дани Бенет е "извлякал лична полза за себе си и компанията си, включително от  продажбата на сувенири, произведени от  името на Тони Бенет, семейния тръст и компанията "Бенедето артс". Сестрите искат обезщетение и пълен отчет. Те споменават в иска и другия си брат Дегал и вдовицата на Тони Бенет - Сузан Бенедето. 

Тони Бенет е изпълнител на класически американски песни. Той почина миналата година на 96-годишна възраст. Издал е повече от 70 албума, донесли му 19 награди "Грами", допълва БТА. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
291 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.14 | 15:48

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини