Доналд Тръмп: Спечеля ли президентските избори, имам пълното право да преследвам съдебно Байдън

  • 07 юни 2024 14:20

  • 789
  • 3
Доналд Тръмп: Спечеля ли президентските избори, имам пълното право да преследвам съдебно Байдън
© Getty Images, архив

В интервю за телевизионния канал FOX News бившият държавен глава на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския подчерта, че ще има пълно право да преследва съдебно настоящия американски президент Джо Байдън, ако спечели изборите през ноември.

"Когато тези избори приключат, въз основа на изхода от тях, ще имам пълното право да съдя  Байдън и това няма да е трудно, защото виждате престъпленията, парите, които идват към семейството му и към него самия от Китай, Русия и Украйна“, подчерта претендентът на републиканците за поста в Белия дом.

TIME: Решенията на Байдън за Украйна повишават риска от военен сблъсък между НАТО и Русия

В същото време Тръмп отбеляза, че няма да тръгне по пътя на политическо преследване на противниците си, ако отново стане президент на САЩ.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
789 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.07 | 18:57

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
БАЙДЪН

2024.06.07 | 14:47

2
аз ли те накарах да тряскаш пор.ноп.арцала сторми и след това да криеш парите за мълчание като юридически разходи. Сиктир п.уткински психопате, треторазряден агент на КГБ в САЩ!
БАЙДЪН

2024.06.07 | 14:43

1
така е товарищ Дъмп, ама като спечелиш изборите в раша. освен това полека, за да не гледаш изборите зад шведски пердета!

Добави коментар

Водещи новини