САЩ предупредиха Израел: Без повече цивилни жертви!

  • 27 май 2024 20:11

  • 712
  • 4
САЩ предупредиха Израел: Без повече цивилни жертви!
© Getty Images (архив)

САЩ настояха Израел да вземе всички необходими мерки, за да предпази мирното население след „картини на опустошение“ от военния удар в Рафах, при който загинаха десетки палестинци, предаде Ройтерс.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2280

„Израел има правото да преследва „Хамас“ и ние разбираме, че при този удар бяха убити двама високопоставени терористи от „Хамас“, които са отговорни за нападенията срещу израелски мирни граждани“, каза говорител на Националния съвет за сигурност.

Но както е ясно, Израел трябва да вземе всички необходими мерки, за да предпази цивилните. Ние активно участваме в работата на израелската армия и партньорите на място, за да оценим какво се е случило, и разбираме, че израелската армия провежда разследване, добави той, цитиран от БТА.

Нетаняху за израелските удари, убили десетки цивилни в Рафах: Трагична грешка

Последвайте канала на

Владимир Василев
712 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.27 | 22:58

4
Да светна родните соросмърши. Отзад спектакъла тече скандал след скандала. Краварските ционисти минаха всички граници на алчност. Дори и най-наведените взеха да зацепват, че САЩ иска да потопи Европа тотално в дългове, а ако не успее да я запали. Само неграмотник или промит мозък не му е ясно, че хегемонията над задокеанската кочина приключи. Това дето успяха да прикрият с пропаганда цъфна в подкрепата на Фашисткият Израел. А тук ще мизрестваме както винаги и ще се топим във вазелиня. Щото в мелето да ни праска ще се включат и Турчолята. Арестович обясни на глупаците укри, че Зеленски е най-обикновен нает актьор, който след като си изпее сценария си ляга да спи с охрана от МИ6. Когато питал Ермак защо няма никаква отчетност и никой не следи как крадат, отговора бил: Тихо, не питай. Тя парата си тече. Намерете си го в Телеграма.

2024.05.27 | 21:49

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
едно и също

2024.05.27 | 21:25

2
доброто ченге сащ и лошото израел ... п@плач лицемерна ... къде са санкциите срещу израел, защо не им налагаме такива

2024.05.27 | 20:25

1
Колко още ще ги предупреждават? Израел избиха десетки хиляди цивилни.

Добави коментар

Водещи новини