US сенатор призова САЩ да дадат бомби на Израел и заяви: Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки бяха правилното решение

  • 13 май 2024 10:45

  • 518
  • 3
US сенатор призова САЩ да дадат бомби на Израел и заяви: Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки бяха правилното решение
© Getty Images (архив)

Американският сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм (на снимката) призова в ефира на NBC САЩ да продължат да снабдяват с бомби и муниции Израел, за да се сложи край на конфликта в Близкия изток.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2184

В тази връзка той направи паралел с края на Втората световна война. По думите му именно с пускането на атомните бомби над Хирошима Нагасаки е бил сложен краят на Втората световна война, което според Греъм е било „правилно решение“.

Когато бяхме заплашени от заличаването ни като нация след Пърл Харбър и последвата война с германците и японците, ние взехме решението да сложим край на конфликта с атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. И това бе правилното решение. Ето защо трябва да дадем на Израел бомбите, от които се нуждаят, за да приключат войната. Не могат да си позволят да загубят и ние трябва да сме до тях, за да сведем щетите до минимум, посочи сенаторът от Южна Каролина.

Байдън: Прекратяването на огъня в Газа е възможно "още утре", ако "Хамас" освободи заложниците

По време на интервюто Греъм се ядоса, след като водещият на предаването, в което участваше, му припомни, че навремето също Рейгън е спрял военна помощ за Израел – нещо, за което сега Греъм остро критикува Байдън.

Греъм накрая призова Израел „да направи каквото е нужно“, за да се съхрани като еврейска държава.

Последвайте канала на

Владимир Василев
518 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 06:20

3
❤️ Г­­­о­­­р­­­е­щ­­­и­­ ­­м­о­­­м­­­и­­­ч­­е­­­т­а­­­ ­в­­­и­­­ ­­о­ч­­­а­к­­в­­­а­­­т ­­-­­ X­­­1­8­.­­F­­U­N
Явно че света не е приключил

2024.05.13 | 11:10

1
С копията на Хитлер, този сенатор и Нетаняху са от тях. Освен това Бога съдаде всички хората от 2ма човека ( Адам и Ева), животните и цветята на земията в различни цветове..
da

2024.05.13 | 21:31

2
Tozi Senatoer kakto i povecheto politici na sveta sa slugi na satanata.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини