Съпругата на Мит Ромни: "Той е човекът, от когото се нуждае Америка"

  • 29 август 2012 09:11

  • 1313
  • 1
Съпругата на Мит Ромни: "Той е човекът, от когото се нуждае Америка"
© gettyimages

Ан Ромни, съпругата на кандидата на републиканците за президентските избори в САЩ Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на, казва, че "той е човекът, от когото се нуждае Америка", предаде Ройтерс.

Агенцията цитира извадки от реч, която г-жа Ромни се готви да произнесе по-късно днес пред националния конгрес на Републиканската партия в Тампа, щата Флорида. В нея тя разказва за 43-годишния си брак с Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на, който преди часове бе номиниран официално за кандидат-президент от страна на републиканците и ще се изправи срещу демократичния президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият на изборите на 6 ноември.
Г-жа Ромни казва, че съпругът й е атакувал всяко предизвикателство, което е заставало пред него - от съживяването на олимпийските игри през 2002 г. в Солт Лейк Сити, от които много хора вече се били отказали, до помощта му в битките й срещу множествената склероза и рака на гърдата. "Във всеки един момент от живота си този човек, когото срещнах на една забава в гимназията, е помагал на другите да се изправят. Той го направи за олимпиадата, когато много други искаха да се откажат", казва 63-годишната съпруга на кандидат-президента.

"Това е човекът, който ще се събужда всеки ден с твърдото намерение да реши някой проблем, който другите смятат, че не може да се реши, да поправи нещо, което другите мислят, че не може да се поправи", подчерта г-жа Ромни. "Четох някъде, че Мит и аз имаме брак като в приказките. Е, в приказките, които аз съм чела, никога не е имало дъждовни следобеди вкъщи с пет момчета, които пищят едновременно, нито се е споменавало за множествена склероза или рак на гърдата. Не, това, което имаме ние с Мит, е истински брак", подчертава Ан Ромни, която е майка на пет деца.

"Не мога да ви кажа какво ще се случи през следващите пет години. Но мога само да застана тук тази вечер, като съпруга, майка и баба, като американка, и да ви дам това официално обещание: този мъж няма да се провали. Този мъж няма да ни изостави. Този мъж ще изправи на крака Америка", казва в заключение съпругата на бившия губернатор на Масачузетс.

Според онлайн анкета на Ройтерс/Ипсос президентът Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и вицепрезидентът Джо Байдън водят с 46 на сто подкрепа срещу 42 на сто от гласовете на анкетираните за Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на и подгласника му Пол Райън.

Последвайте канала на

БТА
1313 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.08.29 | 10:31

1
Бъдещият президент на щатите е той. Нищо добро за сащ и света,копие на Буш-младши.

Добави коментар

Водещи новини