Бившата на Матю Пери: Лекарите са виновни за смъртта му

  • 25 март 2024 21:54

  • 7256
  • 5
Бившата на Матю Пери: Лекарите са виновни за смъртта му
© Gettyimages

Бившата приятелка на Матю Пери Кейти Едуардс призова разследването за смъртта му да бъде възобновено. Тя подозира, че медицински персонал може да е замесен в смъртта на актьора, съобщава "Мирър".

Припомняме, че Пери беше намерен мъртъв в джакузи през октомври миналата година. Съдебни експерти установиха, че смъртта е настъпила в резултат на свръхдоза кетамин, който актьорът приемал за борба с депресията. Факт е обаче, че Матю получил лекарството от медицинска сестра, която дошла в дома му. Към момента на смъртта му е изминала седмица и половина от последния сеанс на инфузионна терапия с кетамин, а времето на престой на лекарството в тялото е 3 до 4 часа. Въпреки факта, че звездата от "Приятели" е взел наркотика от неизвестен източник, полицията в Лос Анджелис прекрати разследването.

Кейти предполага, че Пери може да е платил на медицинска сестра, за да му донесе допълнителна доза лекарства, поради което количеството кетамин в тялото му е станало фатално: "Той умееше да убеждава хората да направят неща вместо него, казвайки: "Аз ще ви дам тази сума, ако си мълчите и ми донесете това, което искам". Според Едуардс е необходимо да се обмисли възможното участие на медицински персонал в трагедията.

Бивши приятелки на Матю Пери: Тормозеше ни физически

Кейти коментира и скорошното изявление на приятели на Пери, че той се е отдал на агресивно поведение и физическо насилие спрямо жени, включително към годеницата му Моли Хървиц. "Никога не съм виждала Матю да посяга на някого, така че нещо не ми се свързва", каза Едуардс. Тя обаче добави, че не се е опитвала да вземе лекарствата от Матю, така че не знае на какво е бил способен актьорът в изблик на гняв. Освен това Пери се беше променил до неузнаваемост през последните години.

"Спомням си го чисто облечен и добре поддържан. Той дори имаше цял ритуал за красота. Но когато видях по-късните му снимки, разбрах, че се е занемарил. Вече не му пукаше и той се отказа от всичко", допълни бившето гадже на актьора, цитирана от "Труд".

Матю Пери се среща с Кейти Едуардс през 2006 г., в разгара на пристрастеността си към наркотиците. Припомняме, че актьорът дълги години страдаше от зависимости, включително по време на снимките на сериала "Приятели". Шокиращите подробности от живота си актьорът описа в мемоарите си "Приятели, любовници и голямото лошо нещо".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7256 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 11:08

5
❤️ Г­­о­р­­­е­щ­и­­ ­­­м­­о­­­м­­­и­ч­е­­т­­­а­­ ­­в­­и­ ­­о­­ч­­а­­­к­в­­­а­­­т ­­-­­­ X­1­­8­­­.­­F­­­U­­­N
СМЪРтз а всиака 1 русхка С ФИНИА

2024.03.26 | 04:59

3
ВСЕКИ МОЖЕ ,ДА НАМЕРИ АДРЕСА НА МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛКА ...ЛЕЖАЛ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...ЗА ТЕРОРИЗЪМ....И ДА П Р Е Б И Е ......НЕГО,МАЙКА МУ ИРЕНА ...ИЛИ ЖЕНА МУ ЦИГАНКАТА РОЗИНА.....ТАКА ГАДНИЯ ПЛЪХ.....ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО НАКАЗАНИЕ......
баба гицка

2024.03.26 | 04:59

4
ВСЕКИ МОЖЕ ,ДА НАМЕРИ АДРЕСА НА МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛКА ...ЛЕЖАЛ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...ЗА ТЕРОРИЗЪМ....И ДА П Р Е Б И Е ......НЕГО,МАЙКА МУ ИРЕНА ...ИЛИ ЖЕНА МУ ЦИГАНКАТА РОЗИНА.....ТАКА ГАДНИЯ ПЛЪХ.....ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО НАКАЗАНИЕ......

2024.03.25 | 22:43

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, конт.рoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.25 | 22:16

1
Лекарите са му давали алкохол и дрога?

Добави коментар

Водещи новини