"Навсякъде и по всяко време": Доналд Тръмп готов за дебати с Джо Байдън

  • 07 март 2024 06:20

  • 455
  • 2
"Навсякъде и по всяко време": Доналд Тръмп готов за дебати с Джо Байдън
© Getty Images

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, кандидат на Републиканската партия за изборите в САЩ, заяви вчера, че е готов за дебати със своя съперник от Демократическата партия, президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, "навсякъде и по всяко време", предаде Франс прес, цитирана от БТА. 

"За доброто на нашата страна е важно Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и аз да дебатираме ключови за САЩ и американския народ въпроси. Ето защо призовавам за свикване на дебати, независимо къде и кога", заяви бившият президент в своята мрежа "Трут соушъл".

След съкрушителни победи на първичните избори в партиите си, Байдън и Тръмп би трябвало, ако не се случи нещо крайно неочаквано, да се изправят един срещу друг на президентските избори през ноември - реванш за изборите през 2020 г.

Ако се вярва на допитванията обаче, този дуел между 77-годишния бивш президент и 81-годишния действащ президент никак не вълнува избирателите.

За да постигнат победа в поляризираната до крайност страна, и Байдън, и Тръмп ще трябва да мобилизират своята електорална база и да спечелят колкото може повече независими делегати в шепа колебаещи се щати.

Вашингтон пост: Супервторникът приближи САЩ до повторение на оспорвания двубой между Доналд Тръмп и Джо Байдън

Президентът Байдън, който не се представя особено убедително в социологическите проучвания, ще се опита да спечели милиони американци за своята визия за страната с голяма политическа реч днес пред Конгреса - реч, която Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се зарече "да коригира" директно в ефир.

Байдън и Тръмп се изправиха един срещу друг в поредица дебати през есента на 2020 г. Демократът, бивш вицепрезидент на Барак Обама, спечели президентските избори. Тръмп обаче така и не призна поражението си, обвинявайки демократите, без доказателства, че са "откраднали" изборите, припомня АФП.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
455 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.07 | 19:02

2
И двамата не знаят кога са, къде са и защо са.

2024.03.07 | 11:03

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини