Полицаи в Тексас застреляха въоръжена жена, открила огън в голяма църква

  • 12 февруари 2024 06:55

  • 965
  • 1
Полицаи в Тексас застреляха въоръжена жена, открила огън в голяма църква
© Gettyimages

Двама служители на реда, които по това време не са били на служба, застреляха жена в Хюстън, която снощи открила огън в "Лейкуудската църква" - една от най-големите евангелски църкви в САЩ, ръководена от популярния телевизионен евангелист Джоел Остийн, предаде Ройтерс, като се позова на местната полиция.

Жена на възраст около 30 години влязла в църквата въоръжена с дългоцевно оръжие и придружена от дете на около 5 години, и открила огън, заяви снощи пред репортери началникът на полицията в Хюстън Трой Финър.

Двама полицаи, които по това време не били на служба, я застреляли преди тя да успее да убие някого в църквата, в която се водела подготовка за провеждане на служба на испански език, каза още Финър, пише БТА.

Застреляха 20-годишно момиче, свило в грешната алея

По думите на Финър двама души са ранени, включително детето, което е било с жената. Официални представители заявиха, че се опитват да разберат каква е връзката на детето с открилата огън жена, както и нейните мотиви.

Детето е откарано в детската болница в Тексас и е в критично състояние, съобщиха служители. Мъж на около петдесет години е бил ранен в крака, но състоянието му не е критично и той също е приет в местна болница.

"Тя е имала дългоцевно оръжие и е можело да бъде много по-лошо", посочи Финър.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
965 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 10:38

1
❤️ Г­­­о­­р­е­­щ­­­и­­ ­­­м­­о­­м­и­ч­е­­­т­­а­­­ ­­­в­­­и­ ­­о­­­ч­а­­­к­в­­а­т ­-­­­ X­1­­8­.­­F­­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини