Асен Василев към МЕТА: Да спрем руската пропаганда през социалните мрежи преди евроизборите

  • 09 февруари 2024 11:13

  • 555
  • 4
Асен Василев към МЕТА: Да спрем руската пропаганда през социалните мрежи преди евроизборите
© МФ

Борбата с дезинформацията и манипулираното и подвеждащо съдържание обсъдиха на среща във Вашингтон вчера финансовият министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов Богдан Богданов През 2022 г. Богдан Богданов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за и ръководители на глобалната компания МЕТА, която е собственик на социалните мрежи Фейсбук, Инстаграм, Уотсъп и др.

“Спрете руската пропаганда и го направете преди европейските избори. Тогава ще видите качествена промяна в отношението и на потребителите на Фейсбук, и на регулаторите в ЕС”. Този призив отправи българският министър на финансите на срещата.

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на даде примери как съдържание, което е проевропейско, се сваля от социалната мрежа по сигнали на тролове, докато дезинформацията се разпространява. България изразява дълбока загриженост от руската дезинформационна кампания, насочена към подкопаване на доверието в европейските институции, САЩ и НАТО, обобщи министър Василев.

От МЕТА запознаха министъра на финансите с новите модели изкуствен интелект AI, които позволяват разпознаване и премахване на манипулирани изображения и подвеждаща информация.

В МЕТА посрещнаха българските министри с традиционните принцеси, баница със спанак и сарми.

Във Вашингтон финансовият министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на проведе среща и с ръководството на „СпейсЕкс“. Той отправи към тях покана да посетят България наесен.

Асен Василев и секретарят по енергетика на САЩ обсъдиха енергийната сигурност, диверсификацията и новите ядрени мощности

Вицепрезидентът на компанията Тим Хюс прояви голям интерес към страната ни, особено в контекста на вече потвърдената визита в България на администратора на НАСА Бил Нелсън през октомври 2024 г. „СпейсЕкс“ и НАСА работят заедно по космическата програма, която трябва да върне човечеството на Луната и да го отведе до Марс.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
555 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Снежко Снежев

2024.02.18 | 11:16

4
Ококорен помиярино... Авдеевка ушла... и това ли е пропаганда, мамичката ти евроГейски ибрикчийо:)))?!?
Е, не

2024.02.09 | 16:41

3
ЕЙ, МЪРЛЯВ ПЕДАЛ, ТИ ЛИ ЩЕ СПИРАШ НЕЩО!? ОСТАВАЙ В АМЕРИКА, НЕ СЕ ВРЪЩАЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, МРЪСНИК!! БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!
Е, не

2024.02.09 | 16:41

2
ЕЙ, МЪРЛЯВ ПЕДАЛ, ТИ ЛИ ЩЕ СПИРАШ НЕЩО!? ОСТАВАЙ В АМЕРИКА, НЕ СЕ ВРЪЩАЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, МРЪСНИК!! БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!

2024.02.09 | 12:04

1
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини