Сигнал за бомба в дома на съдията в процеса срещу Тръмп

  • 11 януари 2024 18:27

  • 999
  • 1
Сигнал за бомба в дома на съдията в процеса срещу Тръмп
© Getty Images, архив

Получена е заплаха за бомба в дома на нюйоркския съдия Артър Енгорон броени часове преди изслушването за заключителните пледоарии по гражданския процес срещу Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за завишени активи, пише The New York Times.

Заплахата е отправена, след като предишният президент отново е нападнал в социалните мрежи съдията, който му е забранил да говори днес (11 януари), тъй като не се е съгласил с определени условия, включително да се въздържа от "предизборна реч", пише "Фокус".

Тръмп даде показания пред съда по делото срещу него за измама при оценката на активите му

В гражданския иск, който се разглежда в Ню Йорк, прокурорите очакват да докажат, че Тръмп е завишавал стойността на имотите си в продължение на десетилетие с между 812 млн. и 2,2 млрд. долара, за да получи заеми за изграждането на голф курорт в Маями, хотел във Вашингтон и хотел в Чикаго.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.11 | 19:02

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини