Белият дом се консултира с бизнеса за технологичните иновации, които могат да бъдат предоставени на Украйна

  • 09 януари 2024 06:09

  • 805
  • 1
Белият дом се консултира с бизнеса за технологичните иновации, които могат да бъдат предоставени на Украйна
© Pixabay

Представители на Белия дом се срещнаха с около дузина лидери на фирми за рисков капитал и на компании от тенхлогичната и отбранителната промишленост в опит да затвърдят интереса на администрацията на президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в подкрепа на Украйна под формата на най-съвременното американско оборудване, съобщиха високопоставени представители на администрацията, предаде Ройтерс. Срещата е продължила пет часа.

Разговорът беше съсредоточен върху редица системи, включително безпилотни летателни апарати, върху противодействието на безпилотни въздушни системи и върху разминирането, разказа присъствал на срещата представител на администрацията.

Белият дом: Байдън запазва пълното си доверие в Лойд Остин

Джейк Съливан, съветникът по националната сигурност на Белия дом, е свикал срещата с цел да се акцентира още повече върху оказване на помощ на Украйна, за да преодолее тя  ключови технологични предизвикателства, които възпрепятстват напредъка на украинските сили и динамиката на бойното поле, е разказал друг представител на администрацията на Байдън.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
805 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СРАМ И ПОЗОР...

2024.01.10 | 04:58

1
youtube.com/watch?v=I0Jx8LHZymI - От 10-та секунда до 8-ма минута - видеа с геолокации, които са ЗАСНЕТИ ОТ УКРАИНЦИ, а не един вид - Путинова пропаганда... Истината ще я видите с очите си, а тя е, че ОГЪН И ЖУПЕЛ се сипе над Украйна и няма MIM-104 Patriot, няма IRIS-T, няма SAMP/T - ЩЕ ВИДИТЕ С ОЧИТЕ СИ, ЧЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО....... Три думи са анотацията и констатацията от безбройните видеа в нета, а именно - СРАМ И ПОЗОР....... ПатриотЧЕНЦЕТО СТРУВА 1 МИЛИАРД И 100 МИЛИОНА ДОЛАРА И НЕ СТАВА ЗА НИЩО....... СРАМ И ПОЗОР.......

Добави коментар

Водещи новини