Визитата на Зеленски във Вашингтон не успя да преодолее съпротивата за отпушване на финансирането за Украйна

  • 13 декември 2023 07:24

  • 1302
  • 7
Визитата на Зеленски във Вашингтон не успя да преодолее съпротивата за отпушване на финансирането за Украйна
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Визитата на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога във Вашингтон не успя да преодолее съпротивата на Републиканците и да отпуши финансирането за Украйна.

Първата среща в програмата на Зеленски беше в Сената, където той разговаря на четири очи с председателя на Конгреса Майк Джонсън. Републиканецът Джонсън заяви, че срещата му със Зеленски е била "добра", но остана твърд в позицията си, че границата на САЩ трябва да бъде основният фокус, допълвайки, че отговорът на администрацията на Байдън на исканията на републиканците в Конгреса е „недостатъчен“ и подчерта, че е малко вероятно да има споразумение  без "трансформираща промяна".

Джонсън подчерта, че Белият дом не е успял да формулира ясна стратегия за това как Украйна да спечели конфликта, пише БНР.

Срещата на Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога с американския президент беше белязана от потвърждаване на подкрепата на Белия дом за Украйна. Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в заяви, че Съединените щати ще подкрепят Украйна с оръжия и боеприпаси "докато могат", като уточни, че 200 милиона долара ще бъдат отпуснати за Киев от пакета, вече одобрен от Конгреса. Това, обаче, е малка част от 60-те милиарда долара нова помощ, поискана от администрацията.

Байдън обеща нова военна помощ за Украйна

Украинският президент обясни, че е казал на американците какво иска да направи и че отговорът е бил положителен. Конгресмените излизат в коледна ваканция на 14 декември, така че е малко вероятно да бъде постигнат пробив.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1302 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.12.13 | 09:53

7
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Z Z Z Z Z

2023.12.13 | 07:51

3
с пълен със сперма анал и 50 еврака ще квича като лиляка цял ден
ЛЮЛЯКА, ДУХАМ на Емѝ... -МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО

2023.12.13 | 08:56

6
НИЩО НЕ МОЖЕШ ТИ, ДАЖЕ ДА ГО ЛАПНЕШ ЦЕЛИЯ КАТО ХОРАТА, АКО Е ПОВЕЧЕ ОТ 10 САНТИМА
Z Z Z Z Z

2023.12.13 | 08:56

5
Обичам да си измислям разни глупости за русия, защото ако не си ги измисля сам дори от пасольството не снасят нищо полезно. Свърши елдата, има дефицит на захар, няма пилешко, яйцата са хем скъпи, хем ги няма. Но почти сме превзели Киев.
Z Z Z Z Z

2023.12.13 | 08:21

4
Агенция Блумбърг тази сутрин за санкциите на Байдън - Русия завършва 2023 г със 75 милиарда $ печалба, а САЩ с 2 трилиона $ загуби. Без коментар. Ако някой смята, че Републиканците ще оставят това разрушаване на САЩ да продължи, само, за да оцелее режима на нацистите в Киев до изборите и да се срине после, а те, Републиканците и техен президент да берат гайлето и на срама от РУСКО знаме. Киев, и на сринатата икономика в САЩ - объркали сте адреса. Байдън ще бъде опозорен, с РУСКИ флаг забит отзад и Байдън ще понесе отговорността за прахосаните милиарди и трилиони в подкрепа на нацизма и сина си Хънтър.

2023.12.13 | 07:49

2
много рашистка агентура на газова хранилка има навсякъде. но като се оттече тръмп догодина, ще се оттече и фашистката репугниканска факция. така беше и 1940-та, така ще е и 2024-та.
Z Z Z Z Z

2023.12.13 | 07:43

1
След като РУСИЯ размаза жалката офанзива на укро сганта с НАТОвското обучение, пари и оръжия - нищо няма да бъде дадено на некъдръните нацисти в Киев. Така беше изоставен Южен Виетнам, така беше изоставен и Афганистан. Укрия е изоставена вече от САЩ, просто РУСИЯ не я е доразмазала. Всеки нацист в Киев ще бъде депортиран доживот в Сибир или обесен. Всяко тъпо укро говедо, което е слугувало на фашизма и НАТО ще бъде заличено до 10то коляно - цели семейства в каторга до 3-то поколение, като при Ким ще е. Пълно смазване ще има на всички НАТОвски мекерета в Укрия и на всеки, който не е веел РУСКИЯ флаг на свободата!

Добави коментар

Водещи новини