Защитник на правата на гейовете рани охранител (видео)

  • 16 август 2012 09:59

  • 1566
  • 0
Защитник на правата на гейовете рани охранител (видео)
©

Доброволец в център за защита на правата на гейовете рани охранител, работещ за консервативна християнска организация във Вашингтон, предаде АП.


Флойд Ли Коркинс е искал да влезе въоръжен в сградата на Съвета за изследване на семейството, който се противопоставя на хомосексуалните бракове. Гардът се опитал да спре Коркинс, но бил ранен при схватка. Колегите на охранителя обезоръжили нападателя и го предали на полицията. При обиска у Коркинс са били намерени пистолет и два пълнителя с общо 15 патрона. Той вероятно ще бъде съден и за престъпление от омраза, защото съветът се обявява срещу гейовете и абортите.

Случаят бе осъден от 26 организации на хомосексуалистите в САЩ. Президентът Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият заяви, че такива инциденти нямат място в страната. Неговият основен конкурент на изборите за президент на 6 ноември – републиканецът Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на каза: Моля се гардът да се оправи бързо.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1566 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини