Намериха труп на изчезнала жена в хладилник, задържаха приятеля ѝ

  • 17 ноември 2023 12:20

  • 2304
  • 1
Намериха труп на изчезнала жена в хладилник, задържаха приятеля ѝ
©
Слушай новината Слушай новината

Мъж е арестуван, след като трупът на бившата му приятелка е открит в хладилник в дома му.

42-годишният Чад Кристофър Стивънс е обвинен във фалшифициране на доказателства, като се е отървал от трупа на бившата си приятелка Хедър Луиз Шваб. За това съобщава People, позовавайки се на съдебни документи, разпространени от телевизионния канал NBC.

В неделя следователи обискирали дома на Стивънс. Органите на реда открили хладилник, "увит в голямо количество найлоново фолио", намиращ се в кухнята на мъжа. Разкази на служители на полицията сочат, че уредът бил "подозрително затворен и скрит" с "парче ламарина".

Откриха труп на българка в река Тибър в Италия

В хладилника полицията е открила "посиняло човешко тяло", което по-късно е идентифицирано от съдебния лекар на окръг Колин. Според съдебния лекар тялото било на 35-годишната Хедър Луиз Шваб.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2304 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.17 | 20:36

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини