Близък до Тупак разкри последните думи на рапъра в нощта, в която бе убит

  • 26 октомври 2023 13:08

  • 2099
  • 0
Близък до Тупак разкри последните думи на рапъра в нощта, в която бе убит
© Instagram/oneminutebefore
Слушай новината Слушай новината

Един от близките приятели на Тупак Шакур, убит вечерта на 7 септември 1996 г. в Лас Вегас, разкри кои са били последните думи на рапъра, малко преди стрелбата срещу колата, в която е пътувал той и свитата му.

Малкълм Грийнидж, който е седял на задната седалка в колата по време на стрелбата, сподели в хода на делото срещу Дуейн Дейвис, който бе привлечен като обвиняем като физическия извършител на убийството на Тупак, какво се е случило в последните мигове от живота на рапъра.

Точно наближавахме светофара. Тогава някакви момичета се приближиха откъм страната на Тупак и започнаха да си говорят нещо. Не успях да им чуя разговора, но вероятно ги е поканил да дойдат на клуб с нас. Когато момичетата си тръгнаха, с нас се изравни друга кола. В този момент от прозореца се показа ръка с пистолет и откри огън, спомня си Грийнидж от фаталната нощ отпреди близо 30 години.

Има арестуван за убийството на Тупак през 1996 г.

Той обясни, че когато Тупак получил първият куршум, го попитал как е, дали е добре, в какво състояние се намира.

,,Всички да се наведат, стрелят по нас!“, му отвърнал той и това са били последните думи на Тупак Шакур, преди да издъхне в болницата няколко дни по-късно.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2099 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини