Тръмп обвини телевизия Ен Би Си в "държавна измяна" и поиска тя да бъде разследвана

  • 26 септември 2023 07:16

  • 1098
  • 5
Тръмп обвини телевизия Ен Би Си в "държавна измяна" и поиска тя да бъде разследвана
© Getty Images

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова американската телевизионна компания Ен Би Си (NBC) да бъде разследвана за "държавна измяна" заради репортажи за него, излъчени от медията и нейните филиали, предаде ДПА в партньорство с Ти Си Ей.

"Почти всички те са нечестни и корумпирани, но "Комкаст" (Comcast), със своето едностранчиво и порочно отразяване от страна на Ен Би Си Нюз (NBC NEWS), и по-специално Ем Ес Ен Би Си (MSNBC), често и правилно наричана Ем Ес Ди Ен Си (Национален комитет на демократите!), трябва да бъде разследвана за своята "Заплашваща страната държавна измяна", пише Тръмп.

"Казвам предварително, открито и с гордост, че когато УСПЕЯ да стана президент на САЩ, те и други представители на слабите медии на статуквото, ще бъдат щателно проверени за тяхното съзнателно нечестно и корумпирано отразяване на хора, неща и събития", продължи Тръмп в тирадата си в социалните мрежи, насочена срещу компанията майка на Ен Би Си, допълва БТА.

Сред оплакванията на Тръмп е отразяването от страна на Ен Би Си и други телевизии на приятелските му отношения с руския лидер Владимир Путин, чийто дневен ред е в противоречие с този на правителството на САЩ, посочва ДПА.

"Те са истинска заплаха за демокрацията и всъщност са ВРАГЪТ НА НАРОДА!", заяви още 45-ият президент на САЩ в съобщение, публикувано в неговата социална медия "Трут соушъл" (Truth Social). "Медиите за фалшиви новини трябва да платят висока цена за това, което направиха с нашата някога велика страна!", добави той.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1098 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.09.26 | 12:12

5
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Тръмп Велик

2023.09.26 | 07:48

1
Тръмп 2024! И всички зелени фашаги по бесилата веднага слуд това!
кирил

2023.09.26 | 09:02

4
даааамммм!НО не вярвай чак толкова много на това!Все пак републиканците също са англосаксонци и те също работят за определени кръгове от магнати,които също губят много пари от това,че Русия иска да е независима и да спрат да я крадат за сметка на народа и!

2023.09.26 | 08:34

3
КаП.утински ми.нетчия и палячо
баба гицка

2023.09.26 | 08:02

2
този е червен лизач, арогантен продажник

Добави коментар

Водещи новини