Порнозвезда подкрепи Мит Ромни

06 август 2012 14:42

Порнозвезда подкрепи Мит Ромни
©
2905 0

Бившата звезда от порнофилмите Джена Джеймисън обяви подкрепата си за кандидата за Републиканската партия на САЩ Мит Ромни, предаде Нюзру.

В интервю, дадено в стриптийз клуб в Сан Франциско, оттеглилата се от филмите за възрастни актриса, заяви, че съперникът на на Барак Обама е по-подходящ за държавен глава. Тя се мотивира: Богатите искат да видят републиканец в Белия дом. Това е обрат във възгледите на Джеймисън, която подкрепи през 2008 г. Хилари Клинтън, коментира медията. Сегашният държавен секретар бе основен конкурент на настоящия презимето в изборите на Демократическата партия.

Все още не е ясна реакцията на Ромни. Той е смятан за по-либерален от бившия му съперник във вътрешнопартийната надпревара за номинация Рик Санторум. Конкурентът на бившия губернатор на Масачузетс се бе обявил за забрана на порносайтовете и филмите за възрастни.

Джеймисън, на 38 г., се смята за една от най-успешните актриси в жанра. Нейното богатство се оценява на 38 млн. долара. Тя също е активистка на РЕТА и инициатор за разработването на РЕТА.ххх. Сайтът трябва да пропагандира етично отношение към животните.

Валери Зайцев
2905 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар