Човешки останки са открити в щата Калифорния, където актьорът Джулиан Сандс изчезна през януари

  • 25 юни 2023 16:38

  • 6105
  • 0
Човешки останки са открити в щата  Калифорния, където актьорът Джулиан Сандс изчезна през януари
© Getty (архив)

Човешки останки са открити от туристи в района на планината Балди в южната част на американския щат Калифорния, близо до мястото, където актьорът Джулиан Сандс (на снимката) изчезна преди пет месеца, предаде АФП, като цитира местните власти, съобщи БТА.

Останките са били намерени в събота сутринта и са предадени за идентифициране, като се очаква този процес да приключи следващата седмица.
   
"Туристи се свързаха с полицията във Фонтана, след като откриха човешки останки в близост до планината", се казва в съобщение на Службата на шерифа на окръг Сан Бернардино.

Актьорът Джулиан Сандс, станал известен през 1985 г. с ролята си във филма "Стая с изглед" на Джеймс Айвъри, изчезна през януари.

Актьорът Джулиан Сандс изчезна в планината

65-годишният мъж беше любител на планината и казваше, че е най-щастлив, когато е "близо до върха в прекрасна студена сутрин".
    
През декември и януари Калифорния беше засегната от поредица силни бури, придружени от обилни снеговалежи в планинските вериги.
 
Районът, в който Джулиан Сандс изчезна, е популярна дестинация за жителите на Лос Анджелис.

Местните власти обаче смятат, че маршрутът е опасен, тъй като между 2017 и 2022 г. са регистрирани осем случая на изчезване.

Братът на актьора - Ник Сандс, обяви две седмици след началото на издирването, че е приел изчезването на Джулиан.

"Със сърцето си знам, че си е отишъл", заяви тогава той, цитиран от местни медии в Йоркшир, където и двамата братя са израснали.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6105 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини