Тръмп: САЩ ще имат "големи проблеми", ако не спечеля през 2024 г.

  • 11 май 2023 06:40

  • 542
  • 1
Тръмп: САЩ ще имат "големи проблеми", ако не спечеля през 2024 г.
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Бившият президент на Съединените щати Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че родината му ще бъде в "голяма беда", ако той не спечели президентските избори през 2024 г.

В отговор на въпрос на Кайтлан Колинс от CNN дали ще приеме резултатите от президентските избори догодина, Тръмп заяви, че ще го направи само ако изборите са "честни".

"Всички тези фалшиви разследвания срещу мен са за намеса в изборите", подчерта бившият президент.

Бившият президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че е наложително да се сложи край на военните действия от двете страни на конфликта в Украйна, като обеща, че ако той е президент, войната ще бъде прекратена за 24 часа.

Тръмп нарече пародия на правосъдие решението на съдебните заседатели по делото за изнасилване

"Искам всички да спрат да умират", подчерта Тръмп, като заяви, че руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е сгрешил, като е решил да "влезе" в Украйна. "Ако кажете, че той е военен престъпник, ще бъде много по-трудно да се сключи сделка, за да се спре това нещо", подчерта бившият президент по време на участието си в градската зала на CNN, модерирана от Кейтлан Колинс, пише news.bg.

"Ако той е военнопрестъпник, хората ще го хванат и екзекутират, той ще се бори много по-силно, отколкото се бори при другото обстоятелство.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
542 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.05.11 | 07:40

1
Късно е Тръмпе, СAЩ е с най-големия проблем. Не може да плати на слугите си.

Добави коментар

Водещи новини