Обвиняват Доналд Тръмп в изнудване?

  • 20 март 2023 16:13

  • 434
  • 2
Обвиняват Доналд Тръмп в изнудване?
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Бившият президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския може да бъде обвинен в изнудване", това предаде Си Ен Ен.

"По данни на градската прокуратура в столицата на щата Джорджия Атланта следователите са събрали огромен обем информация, доказващ, че ексстопанинът на Белия дом е упражнявал натиск и заплашвал властите в щата", допълни телевозията.

"Според записи на телефонни разговори (включително и с високопоставен законодател на Джорждия), електронни писма, текстови съобщения и свидетелски показания Тръмп по време на изборите за държавен глава през ноември 2020 г. е настоявал за отмяна на резултатите от вота в Джорджия. Тогава изборите в щата бяха спечелени от Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в", посочи още медията.

"Също така според прокуратурата Тръмп е искал неупълномощени лица да получат достъп до машините за гласуване", добави телевизията.

Тръмп съди CNN за клевета, иска над 470 милиона долара обезщетение

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
434 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ха ха ха

2023.03.20 | 18:33

2
В ПАНДЕЛАТА ПРИ ПУТИН. НАЛИ СА СИ ДРУЖКИ.

2023.03.20 | 16:45

1
Не знам защо ни занимават с тоя престъпник-рецидивист. Всяка втора крачка му е против закона и конституцията.

Добави коментар

Водещи новини