Бионсе даде рамо на Барак Обама (видео)

  • 17 юли 2012 08:55

  • 1675
  • 0
Бионсе даде рамо на Барак Обама (видео)
©

Бионсе е поредната знаменитост, която се включи в предизборната кампания на американския президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

В сайта на кампанията по преизбирането на Обама се появи клип, в който певицата изразява възхищение не от него, а от първата дама
Мишел, съобщава в. "Дейли телеграф". В клипа се посочва, че Мишел Обама е изключителен пример за истински силна афроамериканка. Певицата се възхищава от първата дама, която съчетава ролята на президентска съпруга с ролята на съпруга и любяща майка и подчертава в посланието, че Мишел Обама остава искрена и скромна независимо, че всяко нейно действие се гледа под микроскоп и че е изложена на голямо напрежение.

Досега сред звездите, подкрепили Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и първата дама, са Джордж Клуни, Брад Пит и Сара Джесика Паркър, припомня вестникът. Миналия месец Мишел Обама заяви в интервю, че ако трябва да избира в кого на тази планета би се превъплътила, това е Бионсе. Миналата година първата дама беше заснета да танцува на фона на музиката на клипа на Бионсе "Move your body", като част от кампанията за здравословен живот.

Последвайте канала на

БТА
1675 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини